ΑΦΟΙ ΚΟΥΪΚΟΓΛΟΥ Ο.Ε./ΝΑΥΠΛΙΟ ΦΩΤΟΝΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ - ΦΩΤΙΣΜΟΣ
ΕΤΑΙΡΙΑ / ΙΣΤΟΡΙΚΟ ENGLISH

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Η εταιρεία έχει ιστορία περίπου ενός αιώνα αφού υπάρχει από το 1930.

Με τη σημερινή της μορφή Aφοί Kουικογλου OE ιδρύθηκε το 1959 και δραστηριοποιείται στο χώρο του ηλεκτρολογικού υλικού, των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων και του φωτισμού.

Το 1984 εγκαινίασε το 1ο κατάστημα της επί της οδού Σιδηράς Μεραρχίας 16 με αποκλειστικό σκοπό την προσφορά υπηρεσιών και προϊόντων υψηλής ποιότητας φωτισμού και ηλεκτρολογικού υλικού και χρησιμοποιεί τον διακριτικό τίτλο Φωτόνιο ως λογότυπο της.
Το 1992 εγκαινίασε το 2ο κατάστημα της επί της οδού Λ. Αργους 52 προκειμένου να μπορεί να εξυπηρετήσει τους κατοίκους της καινούργιας πόλης του Ναυπλίου.

Και τέλος το 2005 εγκαινίασε τις καινούργιες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της σε έναν ιδιόκτητο χώρο 4000 m2 στην περιοχή του μεγαλόφωνου της Αριας.

Το καινούργιο αυτό κατάστημα – showroom 1000m2 είναι αφιερωμένο αποκλειστικά στα προϊόντα του φωτισμού. Έχει τον φιλόδοξο σκοπό να είναι ένας εξειδικευμένος χώρος - σύμμαχος για τους πελάτες μας και φυσικά τις κύριες ειδικότητες που παίρνουν μέρος στην κατασκευή: αρχιτέκτονες - διακοσμητές - ηλεκτρολόγοι, φιλοξενώντας και εκθέτοντας προϊόντα υψηλής ποιότητας κατασκευής και αισθητικής των καλυτέρων ιταλικών και άλλων ευρωπαϊκών εργοστασίων.

Ο σύγχρονος αυτός χώρος, κατασκευασμένος με πολύ προσοχή και ιδιαίτερο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό πιστεύουμε ότι φανερώνει με τον καλύτερο τρόπο τις προθέσεις μας για την ποιότητα που προσφέρουμε, για τη δημιουργικότητα που θέλουμε να καταθέσουμε για να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις σας σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία και την συνεχή παρακολούθηση της τεχνολογικής εξέλιξης.

Σας καλούμε να τον επισκεφτείτε!